Rekreatievolleybal Assen e.o.
Rekreatie volleybal voor jong en oud

De geschiedenis van onze kompetitie

Onze competitie, Rekreatievolleybal Assen e.o.,  is opgericht in 1973 door mijn (schoon)ouders, Rob en Annie Frie. De eerste wedstrijden werden echter pas in seizoen 1974-1975 gespeeld. Oorspronkelijk was de competitie bedoeld voor gehuwde personen boven de 25 jaar. Soms werd er een uitzondering gemaakt en mocht er een ongehuwd persoon meespelen, echter wel in overleg met beide teams. 
Het eerste seizoen waren er 4 dames en 2 heren klasse, met in totaal 17 dames en 8 heren teams, die meededen
Het doel van onze competitie was en is nog steeds om met z'n allen, oud en jong, gezellig bezig te zijn met het spel volleybal.
Onze organisatie regelt de competitie en verzorgt de tussenstanden en uitslagen voor de deelnemende verenigingen in Assen en zijn omgeving.
Wij, als Recreatievolleybal Assen e.o., staan los van de NeVoBo. Hierdoor is het niet toegestaan om in hetzelfde volleybalseizoen uit te komen als NeVoBo-speler en recreatievolleybalspeler.

Wij zijn trots op onze website, maar als er eventuele verbeteringen plaats kunnen vinden, kan dit gemeld worden via het contactformulier, maar mag natuurlijk ook altijd via de mail  

Wij wensen jullie allemaal een sportief en gezond volleybalseizoen toe!


Groeten,
Johan en Marieke